این عضو هیات علمی دانشگاه هشدار داد: مصرف زیاد گوشت دودی، نمک، مصرف زیاد ترشی و غذاهایی که بیرون از یخچال نگهداری شده اند، در ایجاد سرطان معده نقش دارند.
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 26
بازدید هفته : 300
بازدید ماه : 274
بازدید کل : 837883
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1
Template By: LoxBlog.Com
تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دکتر اورنگ ایلامی افزود:از نشانههای سرطان معده میتوان به احساس درد به ویژه در قسمت فوقانی شکم، بزرگ شدن شکم به علت تجمع مایع در شکم، حس سیر شدگی زودهنگام حتی پس از خوردن مقدار کمی غذا، کاهش اشتها، کاهش وزن شدید، خستگی و ضعف طولانی مدت و دفع مدفوع سیاهرنگ که نشانه وجود خون در دستگاه گوارش است، اشاره کرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه هشدار داد: مصرف زیاد گوشت دودی، نمک، مصرف زیاد ترشی و غذاهایی که بیرون از یخچال نگهداری شده اند، در ایجاد سرطان معده نقش دارند.
مجله سیب سبز - ستاره محمد: طي چند ماه اخير به دنبال مرگ مرتضي پاشايي براثر سرطان معده، مطبوعات و رسانهها مقالات و برنامههاي بسياري را به اين سرطان، علائم، راههاي درمان و پيشگيري از آن اختصاص دادند. اگر شما هم اين مطالب را خوانده باشيد، ميدانيد كه زخم معده يكي از عوامل خطر براي سرطان معده به شمار ميرود.
در واقع گفته ميشود زخمي كه طي سه ماه با دارو درمان نشود، بايد بيشتر مورد بررسي قرار بگيرد و در صورت لزوم جراحي شود تا خطر سرطان معده كاهش يابد اما آيا واقعا چنين موضوعي حقيقت دارد، اين زخم چگونه ايجاد ميشود و چه علائمي دارد، چطور ميتوان از ابتلا به آن پيشگيري كرد؟ دكترناصر ابراهيمي درياني، فوقتخصص بيماريهاي گوارشي و كبد و استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران شما را در اين زمينه راهنمايي ميكند.
زخم اثني عشر؛ شايعتر از زخم معده
وقتي صحبت از زخم ميشود اغلب افراد به ياد زخم معده ميافتند در حالي كه شيوع زخم اثني عشر يا دوازدهه (قسمت ابتدايي روده باريك) از زخم معده خيلي بيشتر است. حتي بعضيها زخم اثني عشر را همان زخم معده تلقي ميكنند اما اينطور نيست. زخم اثني عشر در آقايان شيوع بيشتري از خانمها دارد و معمولا از لحاظ سني 10 تا 20 سال زودتر از زخم معده ايجاد ميشود. همچنين در افراد با گروه خوني O بيشتر ديده ميشود.
علامت آن هم معمولا دردي است كه در زمان گرسنگي در ناحيه معده ايجاد ميشود؛ براي مثال ممكن است فرد هنگام نيمه شب به دليل سوزش و درد معده از خواب بيدار شود و با خوردن يك فنجان شير يا يك تكه نان دردش ساكت شود. گاهي هم متاسفانه بيمار با اولين تظاهرات زخم از جمله استفراغ خوني و مدفوع سياهرنگ به اورژانس مراجعه ميكند و بعد كه مورد بررسي و آندوسكوپي قرار ميگيرد، متوجه ميشويم زخم اثني عشر دارد. گاهي هم ممكن است زخم مدت زيادي در اثني عشر باقي بماند و ايجاد تنگي كند. در اين صورت فرد یک تا سه ساعت بعد از غذا خوردن دچار نفخ و استفراغ ميشود زيرا غذا در معدهاش باقي ميماند.
علاوه براينها زخم اثني عشر به خصوص در مردان بالاي 40 تا 45 سال ممكن است به صورت سوراخ شدن تظاهر كند كه در اين وضعيت بيمار دچار درد خيلي شديد ميشود. زخم معده برعكس زخم اثني عشر در خانمها شايعتر است اما بعد از يائسگي ميزان شيوع در خانمها و آقايان يكسان ميشود. همچنين اين زخم معمولا بعد از غذا خوردن علائمي مثل درد، سوزش و ترش كردن ايجاد ميكند. زخم معده هم گاهي با عوارضي چون خونريزي يا سوراخ شدن خود را نشان ميدهد...
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان معده و پوکی استخوان مصرف نمک است.
شفقنا زندگی -محققان انگلیسی موفق به ابداع آزمایش کمتر تهاجمی برای غربالگری سرطان شدهاند که هزینه آن بسیار کمتر از رویه معمول آندوسکوپی است.
به گزارش ساینس، دانشگاه «کمبریج» برای این آزمایش کپسولی به نام «سیتوسپانج» ابداع کرده که شبیه یک کپسول مولتیویتامین به یک ریسمان چسبیده است.
زمانی که پزشک این اسفنج را از طریق ریسمان متصل آن بیرون میکشد، این کپسول به راحتی نمونه سلولها را از دیواره مری جمعآوری میکند.
سپس محققان این سلولها را از لحاظ پروتیینهای مرتبط با سرطان بررسی میکنند.
«ربکا فیتزرلد» از واحد سرطان MRC دانشگاه کمبریج میگوید: این اسفنج حدود نیممیلیون سلول با خود جمع میکند.
وی میگوید: استفاده از فناوری اسفنج موجب جمعآوری سلولهای بیشتری نسبت به روش آندوسکوپی میشود.
پزشکان سیتوسپانج را روی بیش از هزار نفر آزمایش کردند. براساس نتایج این آزمایشها ادعا میشود که بیش از ٩٤درصد بیمارانی که اسفنج قورت دادهاند، عوارض جانبی جدی نداشتند.
به گفته محققان، بیمارانی که در رویه آندوسکوپی به آنها مسکن داده نمیشود، روش سیتوسپانج را ترجیح میدهند.
پزشکان میگویند: هزینه یک آندوسکوپی حدود ٩٠٠ دلار است درحالیکه هزینه استفاده از روش اسفنجی کمتر از ١٠٠ دلار است.
پزشکان امیدوارند که ازسال آینده استفاده از فناوری اسفنج را در انگلیس روی بیماران آغاز کنند.
آنها میگویند: این فناوری در عرض ٣سال آینده در آمریکا در دسترس قرار خواهد گرفت.
رئیس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تبریز گفت: استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی باعث بروز سرطان معده میشود که میتوان با استفاده منطقی این نوع کودها در محصولات کشاورزی تا حدودی از شیوع این نوع بیماریها جلوگیری کرد.
به گزارش سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی ، علیرضا استاد رحیمی رییس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تبریز به بیان اثرات بیرویه کودهای شیمیایی در تغذیه افراد پرداخت و گفت: کودهای شیمیایی انواع مختلف دارد که در کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد که یک نوع آن کودهایی است که در مواد غذایی مصرف میشود .
وی افزود: کودهای حاوی روی، کلسیم و آهن برای غنی سازی خاک استفاده میشود که معمولا مضر نیست.
رئیس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تصریح کرد: گروه دیگر کودها «ازته و نیترات» است که با استفاده نابه جا در جهت افزایش بهره وری زمین موجب میشود که مقدار زیاد این مواد در محصولات کشاورزی بافت طبیعی مواد غذایی را درهم بریزد و در نتیجه باعث افزایش تشکیل نیتروزامین که ماده ای سرطانزا است میشود.
وی بروز سرطان معده را از شایعترین عامل مصرف کودهای شیمیایی برشمرد و تصریح کرد: مصرف بی رویه کودهای شیمیایی باعث «کاهش کیفیت محصولات کشاورزی و علاوه بر آن موجب افزایش بیماری های سرطانی» نیز شده است.
رییس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تبریز تصریح کرد: استفاده منطقی از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی را از راهکارهای اساسی در این زمینه برشمرد و اظهار داشت: متأسفانه استفاده بیرویه از کودهای شیمیایی عامل بروز سرطان معده میشود که میتوان با بکارگیری از استفاده منطقی این نوع کودها در محصولات کشاورزی تا حدودی از شیوع این نوع سرطان جلوگیری کرد.
رییس مرکز تحقیقات علوم تغذیه تبریز توصیه کرد: بهتر است در سبد غذایی خود از میوه و سبزیجاتی که حاوی ویتامین c است گنجانده شود؛ همچنین افراد میتوانند از میوه و سبزیجاتی که در بازار بنام محصولات «سلامت یا طراوت» تولید میشوند، استفاده کنند.
استاد رحیمی در پاسخ سؤالی مبنی بر اینکه، آلودگی بافت مواد غذایی به سموم شیمیایی چگونه از بین میرود گفت: ممکن است برخی آلودگیها با شست و شو و پخته شدن آن از بین رود، ولی هرگز سمومی که در داخل بافت خاک است با رعایت نکات بهداشتی نابود شدنی نیست.